Doelpunt en steun Turkse fans doen Van Persie goed

13 februari 2016, 11:31

Robin van Persie was gisteren (vrijdag) weer eens van grote waarbij voor Fenerbahçe. De Nederlander won met zijn club met 3-1 van Kasimpasa. Van Persie stond voor het eerst dit jaar in de basis en schoot vanuit een penalty raak.

"Het was een goede wedstrijd. Er was een groot verschil in vergelijking met de wedstrijd van vorige week tegen Antalyaspor (4-2 verlies, red.). We zetten nu druk naar voren als team. Daardoor wonnen we vaker de tweede bal en hadden we meer controle en scoorden we twee keer in de eerste helft", zo liet Van Persie na afloop weten op het digitale thuis van zijn werkgever.

Van Persie maakte uit een strafschop zijn negende doelpunt van het seizoen. "Ik ben blij met mijn doelpunt, het was een mooie overwinning." De Nederlands international bedankte ook nog even het publiek. "Hun steun was ongelooflijk, die voelde ik na de wedstrijd. Daardoor ga je alleen maar meer rennen en ontstaat het verlangen om nog méér mijn best te doen. Zij zijn onze twaalfde man."

Fenerbahçe is de koploper in de Süper Lig met 49 punten. Achtervolger Besiktas staat vijf punten achter, maar ook drie wedstrijden minder gespeeld. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen