'Özil wil contract niet verlengen, Barcelona toont interesse'

13 februari 2016, 12:20

FC Barcelona gaat volgens Marca en Bild een poging ondernemen om Mesut Özil los te weken bij Arsenal. De Duitser zou zijn contract niet willen verlengen in Londen omdat hij vindt dat Arsenal de afgelopen jaren niet de gewenste ontwikkeling heeft doorgemaakt volgens Özil. 

"Het klopt dat Arsenal het contract van Mesut wil verlengen en het klopt eveneens dat andere clubs navraag naar hem hebben gedaan. Hij is een wereldkampioen, een van de creatiefste spelers van Europa. Hij is de topspeler van Duitsland en het is dan ook logisch dat topclubs interesse in hem tonen", zo laat een zaakwaarnemer van Özil weten tegenover Bild.

Barcelona en Arsenal spelen over anderhalve week tegen elkaar in de Champions League. Volgens Bild gaat Barcelona dan bij Arsenal informeren naar de mogelijkheid om Özil over te nemen. Volgens Football Leaks zou Real Madrid overigens de eerste optie op Özil hebben. De Duitser speelde in het verleden voor de Madrilenen. Real zou bij de overgang een terugkoopclausule in het contract hebben laten opnemen. Een overgang naar Barcelona zou op zijn zachtst gezegs pikant zijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen