Langeler sprak met FC Groningen en SC Heerenveen

13 februari 2016, 14:57

Art Langeler keert komend seizoen mogelijk als hoofdtrainer terug in de Eredivisie. Het huidige hoofd jeugdopleidingen van PSV heeft een oriënterend gesprek gevoerd met FC Groningen en SC Heerenveen, waar respectievelijk Erwin van de Looi en Foppe de Haan aan het einde van deze jaargang vertrekken.

"Het was een oriënterend gesprek. Meer weet ik er ook niet over, want ik heb Art nog niet gesproken", zegt Harold Eijkelkamp, de zaakwaarnemer van Langeler, bij RTV Noord over het onderhoud van zijn cliënt met FC Groningen. Volgens Eijkelkamp wil Langeler graag weer als hoofdcoach aan de slag. De oefenmeester wacht rustig af of Groningen concreet wordt. Peter Jeltema, manager technische zaken in de Euroborg, wil het gesprek met Langeler niet bevestigen. Hij voegt eraan toe dat de club geen haast heeft om een opvolger voor Van de Looi te presenteren.

Onder leiding van Langeler promoveerde PEC Zwolle in 2012 naar de Eredivisie. Een jaar later, nadat hij zich met de Overijsselse club probleemloos had gehandhaafd op het hoogste niveau, vertrok hij naar PSV om er als hoofd jeugdopleidingen te beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen