Vreman juicht niet: "We hebben nog niks bereikt"

13 februari 2016, 23:34

De Graafschap droeg zaterdag de rode lantaarn in de Eredivisie, op doelsaldo, over aan SC Cambuur. De ploeg uit Doetinchem deed dat na een 0-0 gelijkspel bij Willem II. Coach Jan Vreman is blij met het punt, maar rekent zich nog niet rijk.

"Ik ben heel erg blij met het punt, dat is het belangrijkste. Maar dat je van die laatste plek af bent, dat is pas aan het einde van het seizoen belangrijk. De prestatie heeft pas zin als we aan het eind van het seizoen daar staan, niet nu", aldus Vreman op de clubwebsite. "Ik denk dat wij het meest blij moeten zijn met het punt. Willem II kreeg de beste kansen en had een overwicht. Wij waren slordig aan de bal en hebben er op bepaalde momenten te weinig uitgehaald."

Er komt vanavond geen feestje, benadrukt Vreman: "Nee. We hebben nog niks bereikt nu. Het is natuurlijk heel mooi wat we gedaan hebben, maar we zijn er nog niet. Aan het eind van het seizoen willen we hier staan. Dit is mooi meegenomen en we hebben het heel goed gedaan, maar we moeten niet naast onze schoenen gaan lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen