Neville boekt eerste zege, Villarreal blijft dromen van CL

14 februari 2016, 00:02

Gary Neville heeft in de tiende wedstrijd zijn eerste competitiezege als coach van Valencia geboekt. De ploeg uit de sinaasappelstad zegevierde zaterdag op het eigen Mestalla over Espanyol. Alvaro Negredo en Denis Cheryshev bogen in de laatste twintig minuten een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning.

Valencia klimt door de winst naar de elfde plaats in La Liga. De club heeft na 24 wedstrijden 28 punten. Dat zijn er zes meer dan Espanyol, dat met 22 punten net boven de rode streep staat.

Villarreal mag ondertussen blijven dromen van Champions League-voetbal. De ploeg uit de regio Castellon won door een goal van Roberto Soldado in de achttiende minuut de thuiswedstrijd tegen Malaga CF met 1-0. Villarreal staat met 48 punten onbedreigd op de vierde plaats, die aan het einde van het seizoen een plek in de voorronde van de Champions League oplevert. De voorsprong op nummer vijf Sevilla FC, dat nog wel een duel tegoed heeft, bedraagt elf punten.

Met Ricky van Wolfswinkel in de basis en zonder Rafael van der Vaart in de selectie speelde Real Betis Sevilla met 2-2 gelijk bij Deportivo la Coruna. Betis leidde bij rust met 1-2 in Riazor, maar Fayçal Fajr herstelde zes minuten na de pauze het evenwicht en bepaalde daarmee tevens de eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen