Ranieri genoot van duel met Arsenal: "Hoog speltempo"

14 februari 2016, 17:54

Claudio Ranieri zag zondagmiddag naar eigen zeggen een geweldige wedstrijd in het Emirates Stadium. De coach van Leicester City ging op bezoek bij Arsenal en verloor diep in de blessuretijd met 2-1 van de thuisploeg.

"Het was een geweldige wedstrijd, met een hoog speltempo", verklaart de Italiaanse coach aan Sky Sports. "Ik weet alleen niet of wij in een normale wedstrijd ook twee keer geel hadden gekregen voor deze overtredingen." Daarmee doelt Ranieri op het wegsturen van Danny Simpson, die relatief eenvoudig een tweede gele kaart kreeg na een klein uur spelen.

"Het waren normale overtredingen, maar geen gele kaarten waard. Ik weet zeker dat we met elf man deze wedstrijd hadden gewonnen. De wedstrijd zat vol overtredingen, dus waarom zou je dan een speler wegsturen?", vervolgt de keuzeheer. "We weten dat Arsenal een fantastisch team heeft. Ze spelen de bal snel rond en hebben geweldige kwaliteiten."

"We moesten uiterst geconcentreerd blijven spelen. We probeerden in de counter toe te slaan en controleerden de wedstrijd aardig. We staan ook na deze nederlaag nog bovenaan de ranglijst, met een voorsprong van twee minuten. Het is aan ons om door te gaan en te blijven lachen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen