Jans: "Een van mijn mooiste thuiswedstrijden bij PEC"

14 februari 2016, 22:58

Ron Jans was zondag na afloop van het gewonnen competitieduel met Feyenoord (3-1) meer dan tevreden. De hoofdtrainer zag zijn PEC Zwolle daarmee een einde maken aan een mindere reeks.

"Ik heb genoten", reageert Jans tegenover FOX Sports. "Een van de mooiste thuiswedstrijden die ik in mijn drie jaar bij PEC Zwolle heb meegemaakt en dat met heel veel afwezigen. Het team heeft er alles aan gedaan. Eigenlijk hadden we de wedstrijd al eerder moeten beslissen, maar dan staat het met rust toch 1-1. Toch vond ik het fantastisch."

"Na de 1-0 zag je de twijfel en onzekerheid toeslaan bij Feyenoord. Alleen Kenneth Vermeer hield ze toen nog in de wedstrijd. Sven van Beek maakte de 1-1 uit een hoekschop en daarna kregen ze nog een goede kans op de voorsprong. Ons tweede doelpunt gaf ons weer het vertrouwen om door te gaan, waarna we de wedstrijd in de blessuretijd beslisten."

"Het gevoel van een doelpunt en wat je daarna kunt als team en als individu dat is iets onbeschrijfelijks. De 1-1 was een soort van achterstand voor ons. Ondanks de mindere serie waren we niet van slag. Bij een topclub komt dan de druk kijken en zakt het ver weg. De amusementswaarde was ook geweldig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen