Lewandowski luidt overwinning Bayern op Augsburg in

14 februari 2016, 19:25

Bayern München heeft zondagavond relatief weinig moeite gehad met FC Augsburg. De koploper won op bezoek bij het team van Paul Verhaegh met 1-3.

De Poolse spits Robert Lewandowski was de grote man aan de kant van de bezoekers. Hij nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. Na een kwartier spelen opende de international op aangeven van Thomas Müller de score. In de zestigste minuut was Thiago de aangever bij de treffer van Lewandowski.

Müller besliste de wedstrijd door tien minuten voor tijd de derde treffer van de avond binnen te werken. Augsburg redde de eer met een fraai doelpunt van Raúl Bobadilla. De voorsprong van Bayern op achtervolger Borussia Dortmund blijft acht punten. Augsburg staat slechts een punt boven de degradatiezone.

Eerder op de dag maakten Hamburger SV en Borussia Mönchengladbach er een spektakstuk van. Met 3-2 trok HSV aan het langste eind voor de eigen supporters. HSV staat na de overwinning op een elfde plek in Duitsland. Gladbach moet genoegen nemen met een zevende stek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen