Barcelona geeft voetbalshow weg in slotfase

14 februari 2016, 22:20

De supporters van FC Barcelona hebben zondagavond waar voor hun geld gekregen in Camp Nou. Luis Suárez, Lionel Messi en Neymar hadden het tijdens de 6-1 zege weer ouderwets op de heupen, met een geniale strafschop als hoogtepunt.

In de eerste helft bood Celta de Vigo nog goed weerstand. Het wist niet te voorkomen dat Lionel Messi vanuit een vrije trap zijn 299e doelpunt in de Spaanse competitie binnentrapte. John Guidetti zette zijn naam in de eerste helft ook op het scorebord. De voormalig spits van Feyenoord bleef koelbloedig bij een strafschop en liet de keeper kansloos met zijn inzet.

Gedurende de tweede helft begon de motor van Barcelona op volle toeren te draaien. Suárez bouwde de voorsprong uit naar 2-1 en 3-1. Het meest geniale moment van de avond moest toen nog komen. Messi kon vanuit een strafschop zijn driehonderdste treffer in de competitie maken, maar koos voor een Cruijff-Olsen variant. Suárez schoot het tikkie breed van de Argentijn tegen het net.

Ivan Rakitic deelde ook mee in de feestvreugde. Vlak voor tijd schatte de diepgaande middenvelder een pass van Suárez op maat en liet hij de goalie kansloos. Neymar bepaalde met het ingaan van de blessuretijd de eindstand op 6-1. Met een duel minder gespeeld bedraagt de voorsprong op nummer twee Atlético Madrid drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen