Cocu niet blij met nieuwe charge Ritzmaier

15 februari 2016, 10:04

Een doorbraak in de hoofdmacht van PSV bleef uit voor Marcel Ritzmaier, waardoor een tijdelijke overstap naar NEC uitkomst bood voor de Oostenrijker. In Nijmeegse dienst heeft hij zich tegen zijn eigenlijke werkgever – hij wordt verhuurd – echter twee keer van zijn slechte kant laten zien. Daar baalt PSV-coach Phillip Cocu van.

In de heenwedstrijd in Eindhoven schopte Ritzmaier zijn voormalig ploeggenoot Luuk de Jong uit de wedstrijd, nu moest Jorrit Hendrix vervangen worden door een elleboogstoot van de Oostenrijker. "We moeten kijken wat de schade is. Hij kon naar één kant niet goed kijken vanwege de zwelling", aldus Cocu in De Telegraaf

Dat Ritzmaier voor de tweede keer over de schreef ging tegen PSV, vindt Cocu vervelend. "Daar zijn we niet blij mee. Als twee keer een speler geblesseerd moet uitvallen, dan is dat niet goed. Ik denk niet dat Marcel dat bewust heeft gedaan of uit frustratie. Maar misschien is zijn bewijsdrang wel iets te groot. Misschien wil hij zich wat te veel laten gelden."

Ritzmaier vond zelf dat er weinig aan de hand was. "Het was zeker niet met opzet. Als ik een duel aanga wil ik dat winnen. Dan gebeuren dit soort dingen soms", zei de NEC-er.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen