Kargbo ontkent: "Die mail is niet van mij afkomstig"

15 februari 2016, 11:17

De integriteitscommissie van de KNVB heeft bewijzen liggen, maar toch blijft Ibrahim Kargbo ontkennen dat hij zich in het verleden schuldig gemaakt heeft aan het manipuleren van wedstrijden. De middenvelder uit Sierra Leone zou tijdens zijn periode bij Willem II (2006-2010) de spil zijn geweest in een matchfixingschandaal, maar spreekt deze berichtgeving nog steeds tegen.

De KNVB zegt bewijzen te hebben voor matchfixing bij het duel tussen FC Utrecht en Willem II (1-0) in 2009.  Uit mailcontact tussen Kargbo en de Singaporese matchfixer Wilson Raj Perumal bleek dat er kwalijke zaken hadden plaatsgevonden. De 33-jarige Kargbo zou een bedrag van 200.000 euro hebben gekregen om de uitslag van de wedstrijd te beïnvloeden. "Ik heb me nooit schuldig gemaakt aan matchfixing en ook nooit geld gekregen", zegt hij echter tegen het Brabants Dagblad.

"Ik heb de mail waarop de KNVB de bewijslast baseert, met de politie bekeken. Die mail is niet van mij afkomstig. Er wordt zonder reden jacht gemaakt op mij", claimt Kargbo gek genoeg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen