Feyenoord-leiding blijft achter Van Bronckhorst staan

15 februari 2016, 13:40

Ondanks de sportieve misère van de afgelopen tijd schaart de clubleiding van Feyenoord zich nog volledig achter Giovanni van Bronckhorst. De trainer ging in de Eredivisie maar liefst zeven keer op rij onderuit met de Rotterdamse topclub, wat een negatief clubrecord inhoudt. Toch kan de voormalig linksachter van Oranje nog op een flinke portie steun rekenen in De Kuip.

Technisch directeur Martin van Geel noemt de desastreuze serie van Feyenoord 'onwerkelijk'. "Een dramatische periode. Zes wedstrijden geleden stonden we nog zeventien punten voor op AZ, nu staan we één punt achter. Dat gebeurt niet vaak. We moeten hier met z'n allen uitkomen. Ik had je voor gek verklaard als we tijdens de winterstop dit interview zouden hebben gehad", stelt de duidelijk verbaasde Van Geel bij de NOS.

De ongelofelijke resultaten lijken Van Bronckhorst niet de kop te gaan kosten. "Je kan moeilijk zeggen dat z'n krediet oneindig is, maar het is wel heel groot. We vinden dat we met Jean-Paul van Gastel en de ervaren Jan Wouters een hele goed staf hebben", aldus Van Geel, die zijn eigen lot niet verbindt aan die van de trainer(s). "Zo denken wij hier niet. Wij denken aan het belang van Feyenoord."

Het woord opgeven staat niet in het woordenboek van Van Geel. "Ik zit hier al vijf jaar en heb het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ik voel me bovendien door heel veel mensen gesteund. Ik ben geen wegloper, ik ben een vechter die wil winnen", verzekert de td van Feyenoord, wiens transferbeleid stevig bekritiseerd wordt. "We hebben voor dit seizoen naar onze mogelijkheden de selectie proberen samen te stellen, zowel kwalitatief als kwantitatief. De eerste competitiehelft deed deze selectie het uitstekend, nu gaat het minder."

[photo,95790,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen