Hiddink en Chelsea treffen PSG: "Gaat lastig worden"

Ger
15 februari 2016, 16:56

Interim-manager Guus Hiddink verwacht een zware opgave voor Chelsea in de achtste finales van de Champions League. De Londenaren staan dinsdagavond in Frankrijk tegenover Paris Saint Germain, de alleenheerser in de Ligue 1.

"We hebben PSG hoog zitten. In de eerste plaats omdat ze Chelsea vorig jaar hebben uitgeschakeld en ik geloof dat ze dit seizoen pas één keer hebben verloren", aldus de 69-jarige Hiddink. "We moeten tactisch zeer sterk zijn omdat de ambitie van PSG torenhoog is. Ze willen de Champions League ooit winnen, koste wat kost. Het zal lastig worden maar als iedereen scherp is, hebben we de overtuiging dat we het beter kunnen doen dan vorig jaar."

Onder leiding van Hiddink, die in december de ontslagen Jóse Mourinho opvolgde, heeft Chelsea duidelijk de stijgende lijn te pakken. "Ik heb bewust niet achterom willen kijken toen ik weer bij deze club aan de slag ging. Het was aan de spelers om beter te presteren en ik heb zo daar zo goed mogelijk bij proberen te helpen."

De oud-bondscoach van Oranje is met een nagenoeg fitte selectie naar Frankrijk gevlogen. Bij de laatste training op eigen bodem deden aanvoerder John Terry, die in de Premier League tegen Newcastle United uitviel met hamstringklachten, en Oscar (kuit) weer mee. Eerstgenoemde haakte uiteindelijk toch af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen