Uitgefloten Robben steeds fitter: "Het gaat lekker"

16 februari 2016, 10:48

Arjen Robben won afgelopen weekend met Bayern München met 1-3 bij FC Augsburg. Arjen Robben werd tijdens de uitwedstrijd veelvuldig gezocht door het thuispubliek, dat de Nederlandse aanvaller vaak met boegeroep en gefluit begroette als hij in balbezit was. Dat deed onze landgenoot echter weinig.

Robben probeerde zich niks aan te trekken van de negatieve benadering van de Augsburg-fans. "Ik wil daar niets over zeggen. Ik richt met alleen maar op het voetbal en doe gewoon mijn werk. Ik wil belangrijk zijn voor het team en dat is enige dat telt", zegt de Oranje-aanvoerder tegen Kicker. Hij is blij met de 1-3 winst. "Het was een goede wedstrijd. We hadden de controle, creëerden goede kansen en waren soeverein."

Na een blessureperiode is Robben weer helemaal fit. "Ik raak steeds fitter en dat kan je steeds beter zien. Ook tegen Bochum (0-3 winst in beker, red.) ging het lekker. De samenwerking met Thomas Müller en Philipp Lahm aan de rechterkant voelt vertrouwd. Ik had kansen om te scoren, maar bewaar deze voor de belangrijke momenten", knipoogt Robben.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen