Vijf spelers geschorst na verhitte editie Fiorentina-Inter

16 februari 2016, 16:01   Bijgewerkt: 16 februari 2016, 17:06

De gemoederen liepen afgelopen zondag hoog op tijdens het Serie A-treffen tussen Fiorentina en Internazionale en dat heeft behoorlijke consequenties gehad. Maar liefst vijf spelers hebben een schorsing overgehouden aan het verhitte duel in Stadio Artemio Franchi.

De strijd om de derde plaats in de Serie A werd een heus lijf-aan-lijf gevecht tussen Fiorentina en Inter. Een aantal spelers bezweek onder de druk en ging over de schreef. Van de zeven spelers die in Italië geschorst zijn voor de volgende speelronde kwamen er vijf in actie in Florence.

Aan de zijde van Fiorentina is Mauro Zárate voor drie duels geschorst, omdat hij een tegenstander bij de nek greep. Ook Marcos Alonso moet de volgende wedstrijd vanaf de tribune bekijken, vanwege zijn vijfde gele kaart. Bij Inter is Geoffrey Kondogbia voor twee wedstrijden geschorst wegens het cynisch applaudisseren voor de scheidsrechter na de wedstrijd en moeten Alex Telles en Gary Medel op het strafbankje zitten wegens respectievelijk een rode en een vijfde gele kaart.

Het duel in Florence werd in de blessuretijd met 2-1 gewonnen door de thuisploeg, waardoor La Viola weer op plaats drie terug te vinden is in de Serie A.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen