Kane vol vertrouwen: "Tottenham kan iedereen verslaan"

Jw
16 februari 2016, 18:44

Met een tweede plaats doet Tottenham Hotspur nog volop mee in de strijd om de Engelse landstitel. Harry Kane, die afgelopen weekend met een benutte penalty belangrijk was bij de 2-1 zege op Manchester City, heeft momenteel het gevoel dat zijn team in staat is om elke tegenstander te verslaan.

"Er heerst het beste gevoel wat ik bij deze club ooit heb meegemaakt", vertelt Kane in gesprek met The Daily Mail. "Iedereen vecht voor elkaar. We gooien alles erin wat we hebben en werken met z'n allen naar één doel toe. Er is nog een lange weg te gaan, maar we hebben het gevoel dat we iedereen kunnen verslaan in de competitie. We moeten gewoon doorgaan met het neerzetten van prestaties als die van afgelopen weekend. En dan zien we wel waar het eindigt."

Tottenham Hotspur hikt al lange tijd tegen de absolute top in de Premier League aan, maar in dit krankzinnige seizoen - waarin Leicester City de koploper is - lijkt de club eindelijk definitief aan te haken. "Er zijn nog veel wedstrijden te gaan. We moeten ontzettend scherp blijven. Mensen zeggen al van alles over ons, maar we moeten onze voeten op de grond houden", benadrukt oud-Ajacied Christian Eriksen, die tegen Manchester City de winnende treffer maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen