Ronaldo: "Ik hoef niet met Bale of Benzema uit eten"

Jw
16 februari 2016, 20:36   Bijgewerkt: 17 februari 2016, 07:52

Real Madrid neemt het woensdag in de Champions League op tegen AS Roma. De Madrilenen zijn de grote favoriet en sterspeler Cristiano Ronaldo loopt daar niet voor weg. "Zijn we favorieten? We zijn altijd de favoriet voor elke competitie. We hebben meer prijzen gewonnen dan welke club dan ook", was zijn antwoord op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd.

Nadat Ronaldo de pers wat clichés cadeau gaf over de kracht van de tegenstander en de wil om te winnen, ging hij in op een vraag over FC Barcelona. De Catalaanse voetbalmachine draait op volle toeren en de Spaanse media roemen het plezier dat vooral de voorhoede uitstraalt. De aanval van Real Madrid, die normaal gesproken bestaat uit Ronaldo, Gareth Bale en Karim Benzema, maakt een minder speelse indruk. "Dat is wat jij schrijft. Toen ik bij Manchester United speelde met Scholes, Giggs en Ferdinand zeiden we alleen 'goedemorgen' en 'fijne avond' tegen elkaar. En we speelden geweldig samen op het veld", gaf Ronaldo als antwoord.

"We geven elkaar geen kusjes of knuffels", vervolgde hij. "Ik hoef ook niet uit eten te gaan met Bale of Benzema of ze uit te nodigen bij mij thuis. Het gaat erom of we elkaar begrijpen op het veld. Etentjes of knuffels betekenen niets", vindt de 31-jarige Portugees, die dit seizoen al elf keer scoorde in de Champions League.

Ronaldo verliet de persconferentie overigens voortijdig. Hij was ontevreden over vragen van een journalist, die wilde weten waarom hij vaker in Madrid scoort dan buitenshuis. "Kun je iemand opnoemen die sinds mijn komst meer uitdoelpunten heeft gescoord? Nee, dat kun je niet, want die is er niet. Dag iedereen", sloot Ronaldo af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen