Hecking ondanks afwezigen vol vertrouwen naar Gent

Jw
16 februari 2016, 21:59

VfL Wolfsburg neemt het morgen in de Champions League op tegen KAA Gent. De Duitsers zijn favoriet voor het treffen met de Belgen, maar moeten het wel zonder een flink aantal basisspelers stellen. Onder de afwezigen is ook Bas Dost, die lange tijd langs de lijn staat met een voetbreuk.

"We hebben een aantal geblesseerde en geschorste spelers, waardoor ik vijf vaste krachten niet op kan stellen. Maar ik denk dat we sterk genoeg zijn om een goed resultaat mee te nemen uit België, één die ons een mooi uitzicht geeft in de return", aldus trainer Dieter Hecking op de persconferentie. Naast Dost mist Wolfsburg onder meer ook Josuha Guilavogui, doelman Diego Benaglio en Naldo. Door de afwezigen beschikt Hecking maar over vijf veldspelers op de bank.

Volgens de 51-jarige coach wordt Gent onderschat in Duitsland, maar niet door hemzelf. "In Duitsland wordt Gent niet zo serieus genomen, maar ik heb altijd hun kracht onderstreept. België is zijn status als klein voetballand al lange tijd geleden ontgroeid. We hebben twee goede dagen nodig om ons te plaatsen voor de kwartfinale."

VfL Wolfsburg plaatste zich als groepswinnaar voor de knock-outfase. PSV werd in dezelfde poule tweede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen