Hiddink: "We mogen niet klagen met dit resultaat"

Jw
16 februari 2016, 23:29

Chelsea vertrekt met een nederlaag uit Parijs, maar heeft de schade met een 2-1 nederlaag wel beperkt weten te houden. Paris Saint Germain was over de hele wedstrijd gezien de betere partij, maar trainer Guus Hiddink beseft dat zijn team nog altijd in de race is voor een plek in de kwartfinale.

"We waren op bepaalde momenten niet dodelijk genoeg, maar verder mogen we niet klagen", aldus Hiddink na afloop tegenover UEFA.com. "We hebben niet geklaagd over de afwezigheid van een paar belangrijke spelers en anderen hebben het vertrouwen gekregen. Zij hebben gedaan wat van ze werd gevraagd."

Hiddink moest onder meer sterkhouder John Terry missen. Zonder de Engelse routinier incasseerde Chelsea twee treffers in Parijs, maar door het doelpunt van John Obi Mikel heeft Chelsea aan een 1-0 overwinning in eigen huis genoeg. "Het resultaat is natuurlijk negatief, maar een uitdoelpunt is wel belangrijk. Het doet wel pijn, omdat het team heel behoorlijk heeft gespeeld tegen een erg goed team. Maar we maken nog altijd kans", besluit Hiddink.

Ook verdediger Gary Cahill denkt dat de Londense topclub het karwei thuis kan afmaken. "Thuis hebben we meer vertrouwen en we weten nu wat we moeten doen. We wisten hoe moeilijk hiet hier zou worden. Zoals de kaarten nu liggen, hebben we het eerder geflikt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen