Lewandowski sluit langer verblijf bij Bayern niet uit

Ger
17 februari 2016, 10:35

De naam van Robert Lewandowski prijkt bij vele Europese topclubs hoog op het verlanglijstje. De topschutter van Bayern München twijfelt momenteel over een avontuur in een andere competitie. Sterker nog; hij sluit niet uit zelfs langer bij zijn Duitse werkgever te blijven.

"Ik weet dat er belangstelling is van buitenlandse clubs, maar ik kan me voorstellen dat ik mijn handtekening ga zetten onder een nieuw contract bij Bayern", zegt Lewandowski, dit seizoen goed voor 31 treffers in dertig duels, tegen Sport Bild. "We hebben een waanzinnige ploeg en werken uitstekend samen. Bovendien laat de club duidelijk blijken mijn prestaties te waarderen."

Thomas Müller, Jérôme Boateng, Javi Martinez en Xabi Alonso verlengden in december al hun verblijf in de Allianz Arena. "De club is goed bezig om zich voor te bereiden op de toekomst", stelt Lewandowski vast. "De nieuwe contracten voor Boateng en Müller zijn een teken dat Bayern zijn sterspelers binnenboord kan houden ondanks het grote geld uit Engeland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen