Vorm krijgt mooie kans in EL door blessure Lloris

17 februari 2016, 18:24

De een zijn dood is de ander zijn brood, zo blijkt wel weer bij Tottenham Hotspur. Door een blessure moet doelman Hugo Lloris het treffen met Fiorentina in de eerste knock-outronde van de Europa League laten schieten en mag Michel Vorm daarom opdraven.

Lloris, de aanvoerder van Tottenham, heeft een schouderblessure overgehouden aan de belangrijke 1-2 overwinning bij Manchester City van afgelopen zondag. De Franse keeper moet naast het EL-duel met Fiorentina (thuis) ook de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace in de vijfde ronde van de FA Cup van komende zondag aan zich voorbij laten gaan.

"We zullen zien of Lloris volgende week donderdag weer in actie kan komen voor ons, maar deze week wordt hem niet voor hem", zegt Mauricio Pochettino, de manager van de Spurs, op een persconferentie. "Het zal van invloed zijn voor ons, omdat Hugo onze aanvoerder is. Gelukkig is het slechts een kleine blessure en wordt hij volgende week weer terug verwacht", aldus de coach.

Voor Vorm is de blessure mooi nieuws. De Nederlandse goalie kwam dit seizoen in totaal vijf keer in actie in alle officiële competities.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen