Fraser: "Van der Heijden heeft kleine voorsprong"

17 februari 2016, 19:35

Na de 2-4 overwinning bij Excelsior van afgelopen zondag ging het bij ADO Den Haag eigenlijk maar over één ding: de gouden invalbeurt van Dennis van der Heijden. De pas 18-jarige aanvaller behoorde voor het eerst tot de wedstrijdselectie van de Haagse club en bekroonde zijn debuut met twee doelpunten op Woudestein.

Coach Henk Fraser genoot van de gouden wissel en lijkt de jongeling ook op te nemen voor de wedstrijdselectie voor het duel met PEC Zwolle (vrijdagavond). "Deze wissel pakte zo goed uit voor de ploeg, dat was alleen maar plezierig. Wat dat betreft kwam hij ook op het juiste moment. Als je goed traint maak je altijd kans om bij de selectie te horen. Dat Van der Heijden op basis van zijn invalbeurt een kleine voorsprong heeft, daar kan iedereen zich denk ik wel in vinden."

Hoewel er in de laatste drie duels zeven punten gepakt werden, wil Fraser nog niet te veel omhoog kijken. "Helaas is het bij ons wel het geval dat we van wedstrijd tot wedstrijd moeten leven. Voor ons blijft het zaak om ons volledig te focussen op de volgende wedstrijd", aldus Fraser.

"PEC Zwolle is een team met vaste patronen", zegt Fraser over de tegenstander van vrijdag. "Feit is wel dat PEC behoorlijk vanuit de reactie speelt, waar zij ook de kwaliteiten voor hebben. Ze komen er heel snel uit, hebben vaardige spelers op het middenveld en hebben een uitstekend aanspeelpunt. Wat dat betreft stelt de trainer zijn speelstjil perfect af op zijn spelersmateriaal", aldus de ADO-trainer, die met Gianni Zuiverloon en Giovanni Korte twee twijfelgevallen in zijn spelersgroep heeft rondlopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen