Applaus voor Roma: "We hebben het prima gedaan"

17 februari 2016, 23:27

AS Roma is door een 0-2 thuisnederlaag tegen Real Madrid zo goed als kansloos om de kwartfinales van de Champions League te bereiken, maar de Giallorossi kunnen toch met opgeheven hoofd terugkijken op deel één van het tweeluik met het miljoenenelftal van coach Zinedine Zidane. Dat vindt trainer Luciano Spalletti ook.

De Toscaan zag zijn ploeg onder een applaus van het veld stappen, na de 0-2 tegen Real Madrid. "We hebben het prima gedaan en zijn op de goede weg", stelt Spalletti, die Cristiano Ronaldo en Jesé Rodriguez zag scoren in Stadion Olimpico. "De Roma-fans zijn geweldige spelers, prestaties en momenten gewend. Het feit dat zij applaudisseerden, toont aan dat ze een mooie teamprestatie gezien hebben."

Toch is het niet al te veel waard, weet Spalletti ook. "Tja, we weten dat een beloning voor het spel uitgebleven is", zegt hij tegen Mediaset. "Maar Real Madrid heeft ook gewoon heel veel kwaliteit. Geef ze een meter en ze maken er gebruik van alsof ze een kilometer ruimte hebben. We waren niet zo goed als Real, als het gaat om de benutten van de ruimtes."

Spalletti legt de vinger ook nog op een andere zere plek. "We gaven te weinig rugdekking in de achterhoede, dat is een probleem van ons. Dat zag je ook bij de tweede treffer. Achterin waren we soms wat te angstig", vindt de keuzeheer van Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen