Hoedt: "Volgend seizoen hopelijk mooi duo met De Vrij"

Ger
18 februari 2016, 09:23

Wesley Hoedt geniet met volle teugen bij Lazio. De van AZ afkomstige verdediger (21) is niet meer weg te denken uit het basiselftal van zijn Italiaanse club. Donderdagavond wacht in de Europa League het Galatasaray van Wesley Sneijder en Ryan Donk.

Hoedt maakte de afgelopen periode indruk in de Serie A. Zo deed hij laatst met Lazio nog het Giuseppe Meazza - ook bekend als San Siro - aan voor een uitwedstrijd tegen Internazionale. "Dat doet me dan toch wel wat. Wat voor historische wedstrijden zijn daar wel niet gespeeld? Het grote AC Milan. Spelers als Seedorf, Rijkaard en Van Basten", zagt Hoedt in het AD. "Het stadion was die wedstrijd goed gevuld, maar lang niet vol. Zelfs toen maakte het indruk op me."

Het was de bedoeling dat Hoedt met Stefan de Vrij een duo zou vormen in het centrum van de verdediging, maar de oud-Feyenoorder is al vrijwel het hele seizoen uitgeschakeld door een knieblessure. "Het gekke is dat ze in Nederland zeiden dat ik de plaats van Stefan had overgenomen. Maar ik ben links en hij is rechts. Dat is dan toch een gekke conclusie? Ik sta niet in de basis door de blessure van Stefan. Ik hoop dat we volgend seizoen een mooi duo kunnen vormen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen