Maker 'NSB-bordje' Vermeer: "Enorm stomme actie"

Ger
19 februari 2016, 09:58

Eén van de drie mannen die doelman Kenneth Vermeer van Feyenoord beledigde tijdens een dartswedstrijd heeft veel spijt van zijn daad. De Ajax-supporters hielden eerder deze maand bordjes omhoog met de tekst 'Kenneth NSB' en Kenneth Vermeer hangen'. Er waren ook poppetjes aan een galg op getekend.

"Een enorm stomme actie", zegt de Zwijndrechtenaar, die bij de politie een verklaring heeft afgelegd, in het AD. "Het was onbezonnen. We waren bij het darttoernooi, hadden een biertje op en toen gebeurde dit. Ik heb spijt en snap hoe dit overkomt, maar zo is het nooit bedoeld. Ik heb helemaal niks tegen Vermeer. Ik ben ook geen hooligan, maar een normale, hardwerkende jongen met een blanco strafblad. Nogmaals, het spijt me."

Hoewel het Openbaar Ministerie nog een beslissing moet nemen over vervolging, komt de man die een blanco strafblad heeft er waarschijnlijk vanaf met een geldboete. De boosdoener hoopt dat bordjesaffaire snel overwaait. "Ik wil rust. Ik en mijn omgeving hebben veel last gehad van mijn stomme actie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen