PSV gunt Guardado rust, Lestienne actief bij beloften

Ger
19 februari 2016, 14:30

Phillip Cocu laat Andrés Guardado zaterdag definitief niet in actie komen tegen Heracles Almelo. De trainer van PSV wil met het oog op de Champions League-confrontatie met Atlético Madrid van volgende week geen risico's nemen met de Mexicaanse sterkhouder.

"Hij kan al veel arbeid verrichten, maar bereidt zich voor op de wedstrijd van woensdag. Dat was ook vanaf het begin het duel waar hij zich op richtte", zegt Cocu op de clubwebsite. "Andrés kent zijn eigen lichaam erg goed, ik ga er vanuit dat hij er woensdag bij is. En als dat niet zo is, zal er iemand anders opstaan."

Maxime Lestienne speelt vanavond (vrijdag) met Jong PSV tegen FC Emmen. De vleugelspeler was de afgelopen tijd herstellende van een kuitblessure. Cocu: "Lestienne moet op zijn beurt wedstrijdritme op doen. Hij is helemaal pijnvrij. Vanavond moet hij zo lang mogelijk spelen."

Cocu ziet het duel met Heracles als een 'serieuze test'. "Ze maken een geweldig seizoen door. Het is een goed georganiseerde ploeg, fysiek sterk en ze hebben veel loopvermogen in huis. De overtuiging is er dat we niet zomaar vijf procent minder kunnen geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen