Mourinho: "Ik zoek geen club, de clubs zoeken mij"

19 februari 2016, 17:28

Het is inmiddels een maand of twee geleden dat José Mourinho werd ontslagen als manager van Chelsea. Mogelijk ligt de volgende uitdaging van de Portugese oefenmeester opnieuw in de Premier League: in het geruchtencircuit wordt hij gelinkt aan Manchester United, waar Louis van Gaal onder grote druk staat. Zelf maakt Mourinho zich in elk geval niet druk over zijn toekomst.

"Mijn volgende club?", herhaalde Mourinho de vraag van de Italiaanse krant La Stampa bij een bezoek aan Milaan. "Ik heb echt geen idee, maar één ding is zeker: ik hou van voetbal en zal met dezelfde passie en ambitie als altijd terugkeren aan de zijlijn. Op dit moment heb ik respect voor iedere coach en club. Ik ben niet op zoek naar een club, de clubs zijn op zoek naar mij."

Mourinho leidde Internazionale in 2010 naar de winst van de treble. Zijn bezoek aan Milaan voedt de speculaties dat hij terugkeert bij de Italiaanse club, die de laatste weken onder leiding van Roberto Mancini moeizaam presteert in de Serie A. "Ik ben voor één dag in Milaan. Ik wil één ding duidelijk maken en wel dat ik hier komend seizoen geen coach ben. Inter heeft een project en dat draait om eigenaar Erick Thohir en Mancini", aldus Mourinho. "Hun plan heeft mijn volledige steun en ik hoop dat het veel succes zal opleveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen