Dijkhuizen: "We gaan nog veel plezier aan Ünal beleven"

20 februari 2016, 10:57

De supporters van NAC Breda die vrijdagavond in het Rat Verlegh Stadion zaten, beleefden een heerlijke avond. De Brabantse club klopte Fortuna Sittard met speels gemak met 5-0 en klom daardoor naar de vierde plek in de Jupiler League. Aanwinst Enes Ünal maakte tevens zijn debuut en maakte een goede indruk op coach Marinus Dijkhuizen.

De Turk luisterde zijn debuut voor NAC meteen op met een treffer. "Enes maakte een prima spitsengoal", zag Dijkhuizen. "Hij ging naar de hoek een stifte de bal goed over de keeper. Wij gaan nog veel plezier aan hem beleven", verwacht de trainer van de Brabantse club.

Het talent, dat gehuurd wordt van Manchester City, beleeft voorlopig veel plezier aan het spelen voor NAC. "Ik ben erg blij met mijn goal en de prestatie van het hele team. Ik heb het erg naar mijn zin hier. Iedereen is hier heel vriendelijk en daar ben ik heel blij mee omdat ik toch ver van huis ben. Ik hoop nog een hoop doelpunten te maken om iedereen blij te maken", zegt hij op de website van zijn tijdelijke werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen