Ten Hag: "We spelen tegen Willem II, niet tegen Kali"

20 februari 2016, 11:17

Het duel tussen FC Utrecht en Willem II van zondag is voor Anouar Kali een bijzondere ontmoeting. De middenvelder keert dan met de Tilburgers terug bij de club waar hij een jaar geleden min of meer werd gestuurd nadat hij een ploeggenoot een gebroken kaak sloeg. Ondanks de situatie apart is, blijft men bij Utrecht rustig onder de rentree van Kali.

"We spelen tegen Willem II, niet tegen Anouar Kali", is de duidelijke tekst van coach Erik ten Hag. "Het is aan ons de reacties in ons stadion in ons voordeel te krijgen", vertelt hij aan het AD. In de overstap van Kali naar Willem II was Utrecht ook nog een partij, maar de club wilde de transfer niet over de wedstrijd heen tillen. "Dat is in het geheel geen item geweest. Omdat wij verwachten dat zowel Anouar als onze supporters dit hoofdstuk hebben afgesloten. Ik heb Anouar laatst nog in ons stadion gesproken. Hij is blij met deze nieuwe kans in zijn carrière", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik.

De beleidsbepaler benadrukt dat de centrale middenvelder ook goede dingen heeft gedaan voor Utrecht. "Het heeft ons ook twee keer een mooie transfersom opgeleverd, bij zijn overgang naar Qatar en deze week naar Tilburg. Hij kwam hier de laatste weken ook steeds als supporter kijken. Anouar gaat nu door en wij ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen