Santos: "Spreekverbod? Daar wist ik helemaal niets van"

20 februari 2016, 12:19

De relatie tussen NEC en spits Christian Santos is de afgelopen weken zeer moeizaam te noemen. Zo kreeg de topscorer na de wedstrijd tegen De Graafschap (1-1) een spreekverbod opgelegd, al wist hij daar zelf niets van af. Dat geeft de aanvaller toe bij Omroep Gelderland.

Santos werd gepasseerd voor dat duel en mocht van zijn club na afloop niet met de media spreken. "Daar weet ik helemaal niks van", zegt hij verbaast. "Zeiden ze dat ik rust nodig had? Onzin, ik had maar 45 minuten gespeeld. Ik had toch weinig te zeggen, maar het spreekverbod was niet mijn initiatief. Dat is wel vreemd. Maar ik kijk nergens meer van op. In de voetbalwereld kun je van alles verwachten."

De Venezolaan baalde stevig van zijn reserverol tegen De Superboeren. "Ik vond het vervelend om toe te kijken, zeker omdat we het lastig hadden. Gelukkig heb ik als invaller de 1-1 in kunnen leiden. Dat was te weinig, want er lagen mogelijkheden om daar te winnen. Maar ik heb ook een onnodige gele kaart gepakt, waardoor ik tegen PSV niet mee kon doen. Jammer dat ik zo'n topwedstrijd moest missen. Dan moet het morgen tegen Heerenveen maar gebeuren. We hebben echt weer een keer drie punten nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen