Inter-bestuurslid: "Mourinho naar Manchester United"

Ger
20 februari 2016, 19:17

Bestuurslid Bedy Moratti van Internazionale heeft in een openhartige bui de nieuwe bestemming van José Mourinho onthuld. Volgens de zus van erevoorzitter Massimo Moratti is de Portugese coach op weg naar Manchester United.

De naam van Mourinho zingt al geruime tijd op Old Trafford. Onder leiding van Louis van Gaal is United bezig aan een teleurstellend seizoen. In de Premier League dreigt de Engelse topclub naast een plek bij de eerste vier van de ranglijst te grijpen. In de Europa League verloren de Mancunians deze week bovendien van het bescheiden Deense FC Midtjylland.

Moratti bevestigde de geruchten die al wekenlang de ronde doen. "Hij gaat naar Manchester", verklapte ze na een lunch met Mourinho in Milaan. De oefenmeester is op uitnodiging van de familie Moratti aanwezig bij de thuiswedstrijd van Internazionale in de Serie A tegen Sampdoria.

Mourinho werkte tussen 2008 en 2010 met veel succes bij de Nerazzurri. Hij leidde Inter in zijn laatste seizoen naar de Italiaanse dubbel én winst van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen