Twente bezorgt Cambuur zevende nederlaag op rij

Ger
20 februari 2016, 22:46

FC Twente heeft met speels gemak de drie punten thuis gehouden tegen Cambuur. Ondanks een opvallend offensief begin van de bezoekers, besliste de thuisploeg eigenlijk al voor rust de wedstrijd. Eindstand: 3-0.

FC Twente daarentegen ging zeer effectief om met de mogelijkheden in eigen huis. Uit twee halve kansen was het meteen tweemaal raak. De 1-0 leek op naam te komen van smaakmaker Hakim Ziyech, na een handige dribbel. Toch was het pechvogel Marvin Peersman die de bal als laatste aantikte en dus tekende voor een eigen doelpunt. Even later was het wél duidelijk dat een Tukker raak schoot. Jerson Cabral zette Twente met een vuurpijl in de verre hoek op 2-0. De thuisploeg ging frivoler spelen en drukte de bezoekers verder achteruit, zoals het dat de laatste weken (drie zeges op rij) al veel liet zien.

Door de nederlaag voor Cambuur blijft de ploeg hekkensluiter met 13 punten, De Graafschap (ook 13) komt morgen nog in actie in eigen huis tegen Vitesse. De Tukkers komen dichter bij Heerenveen: het verschil is nog maar twee punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen