Stijn Wuytens kijkt vol vertrouwen uit naar Ajax

Jw
21 februari 2016, 10:48

AZ boekte zaterdagavond alweer de zevende overwinning op rij. De Alkmaarders denderen maar voort in de Eredivisie, wat logischerwijs tot een machtig gevoel leidt in het team van coach John van den Brom. Volgende week wacht de topper tegen Ajax, één waar nieuweling Stijn Wuytens naar uitkijkt. 

"De achtste overwinning op rij gaat een hele zware worden, maar het geloof is er absoluut", aldus Wuytens, die in januari overkwam van Willem II, tegenover de NOS. "Ik zou niet weten waarom we Ajax niet kunnen kloppen."

Wuytens blijkt met recht een versterking voor AZ. Met de 26-jarige Belg in de gelederen heeft de huidige nummer drie van de Eredivisie nog geen duel verloren. "Dat is toevallig", bleef hij echter bescheiden. 

Toch was zijn oefenmeester dik en dik tevreden over hem na de 4-1 zege op FC Groningen. "Ik denk dat Stijn vandaag de beste man was bij ons achterin", zei Van den Brom, die weet dat Wuytens van origine een middenvelder is. Toch staat de defensie met de linkspoot achterin prima. "Hij is misschien wel de ontbrekende schakel bij ons geweest, samen met Vlaar. In zijn hart is hij nog steeds een middenvelder. Dit begon als noodverband, maar zo ontstaan soms mooie dingen. Dit ga ik voorlopig niet veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen