Spalletti laat Totti buiten selectie na kritisch interview

Jw
21 februari 2016, 13:22

Is het game over voor Francesco Totti bij AS Roma? De 39-jarige stylist krijgt weinig speeltijd van trainer Luciano Spalletti en heeft daar dit weekend publiekelijk zijn beklag over gedaan in de pers. De Italiaanse coach heeft hem als reactie buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen Palermo. Daarmee lijkt een vertrouwensbreuk tussen de twee bevestigd. 

Totti speelt al zijn hele leven voor AS Roma en is door zijn prestaties en trouw aan de club nog altijd razend populair bij de aanhang. Spalletti gaf afgelopen week echter aan alleen te kijken naar de huidige mogelijkheden van Totti en die zijn door zijn leeftijd nou eenmaal minder geworden, stelde de coach.

Totti is het daar niet mee eens en aast zelfs op een vertrek als er niets verandert. "Ik kan zo niet bij AS Roma blijven. Het doet pijn om op de bank te zitten. Ik begrijp dat ik op mijn leeftijd minder speel, maar mijn loopbaan op deze manier eindigen is slecht voor iemand die zoveel heeft gegeven voor AS Roma", zei de routinier tegenover RAI

Hoewel Spalletti nog niet heeft gereageerd, lijkt het interview de aanleiding te zijn geweest om hem buiten de selectie te houden. Totti, wiens contract aan het eind van dit seizoen afloopt, zit vanavond dan ook op de tribune als AS Roma het opneemt tegen Palermo. Dat geldt overigens niet voor Kevin Strootman, die voor het eerst sinds lange tijd weer deel uitmaakt van de hoofdmacht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen