Sánchez: "Geen spijt van overgang naar Arsenal"

Jw
21 februari 2016, 15:17

Alexis Sánchez maakte twee jaar geleden de overstap van FC Barcelona naar Arsenal. De aanvaller blikt in een interview met Sunday Mirror terug op zijn overgang, die hem niet slecht heeft gedaan. Hij is nu één van de meest geliefde spelers in het Emirates Stadium en neemt het komende week op tegen zijn oude werkgever. 

"Het was zeker niet makkelijk voor me om Barcelona te verlaten. Een droom ging in vervulling toen ik bij de kampioen van Spanje mocht gaan spelen, maar slechts een paar spelers blijven hun hele leven bij dezelfde club. Een transfer is normaal", aldus Sánchez, die vooral in zijn debuutseizoen veel indruk maakte met zestien doelpunten. 

"Ik wilde een nieuw project, een nieuwe ervaring. En Barcelona had zoveel goede aanvallers dat het voor mij een goede keuze was om te vertrekken. Het was een positieve wending en ik hou van Arsenal", legt Sánchez uit. 

Arsenal krijgt FC Barcelona dinsdag op bezoek. Het zal zwaar worden voor The Gunners om een goed resultaat neer te zetten. "We weten dat het lastig zal worden. Messi is de beste speler, zonder twijfel. Het is erg moeilijk om hem af te stoppen, maar we werken eraan. Maar we moeten wel onthouden dat Barcelona niet alleen Messi is..."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen