Dortmund met minimaal verschil voorbij Leverkusen

21 februari 2016, 17:32

Borussia Dortmund krijgt de tweede plek in de Bundesliga steeds steviger in handen. Op bezoek bij Bayer Leverkusen had het elftal van trainer Thomas Tuchel genoeg aan één doelpunt.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel na ruim een uur spelen. Op aangeven van Erik Durm schoot Pierre-Emerick Aubameyang zijn werkgever naar een overwinning. Voor de speler van Dortmund was het alweer zijn 21e doelpunt van het seizoen. Daarmee heeft hij er één minder dan Robert Lewandowski van Bayern München.

Het Bundesliga-duel in Leverkusen werd enige tijd stilgelegd door scheidsrechter Felix Zwayer. De arbiter gaf Bayer-trainer Roger Schmidt namelijk een rode kaart, waarop de oefenmeester weigerde te vertrekken. Daarop besloot de scheidsrechter de catacomben in te duiken voor een afkoelingsperiode.

Na een kleine tien minuten werd het duel weer hervat. Schmidt zou na het doelpunt van Dortmund commentaar hebben gehad op de leiding. Door de zege blijft de achterstand van Dortmund op koploper Bayern acht punten. Leverkusen staat met zestien punten minder dan Dortmund op de vierde plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen