Chelsea verslaat jeugdig Manchester City ruim in FA Cup

21 februari 2016, 18:50

Onder leiding van Guus Hiddink heeft Chelsea zondag de kwartfinale van de FA Cup bereikt. De Londenaren wonnen in eigen huis overtuigend met 5-1 van Manchester City.

De bezoekers begonnen met maar liefst vijf jeugdspelers aan de wedstrijd tegen Chelsea. De focus voor City ligt namelijk bij de competitie en de Champions League. In de Premier League kan het namelijk niet nog meer schade oplopen in de strijd om het kampioenschap. Voor Chelsea werd het dan ook een eenvoudige wedstrijd.

Diego Costa zette het elftal van Hiddink op voorsprong op Stamford Bridge. City maakte echter razendsnel gelijk in de persoon van David Faupala. In de tweede helft stelde Chelsea orde op zaken met treffers van Willian, Gary Cahill en Eden Hazard. Oscar miste nog een strafschop, maar Bertrand Traoré bepaalde de eindstand desondanks op 5-1.

Vooralsnog zijn Arsenal en Hull City de enige teams die op return moeten in het oudste bekertoernooi ter wereld. Maandagavond is het laatste duel in de achtste finale, dan gaat Manchester United op bezoek bij Shrewsbury Town.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen