Kali: "Competitie in Qatar van ander niveau dan de Eredivisie"

21 februari 2016, 21:14

Anouar Kali is blij weer terug te zijn in Nederland. De middenvelder maakte zondag zijn debuut voor Willem II tegen FC Utrecht. Bij de Domstedelingen werd hij twee jaar terug weggestuurd na een handgemeen met teamgenoot Kristoffer Peterson.

Naar eigen zeggen was het voor Kali een normale wedstrijd. "Ik heb tien jaar voor FC Utrecht gespeeld, maar voor mij was het een duel zoals elke. Het was alleen speciaal omdat je tegen Utrecht speelde, maar het is jammer dat we niet een punt hebben gepakt", vertelt Kali in gesprek met FOX Sports.

"Ik hoop mijn bijdrage te leven aan het team. Op dit moment gaat het wat minder, we moeten wel beseffen in welke situatie we zitten. We kwamen goed op 1-1 en dat moet je dan vasthouden en niet meer weggeven. Dat gebeurt dan op het laatste moment toch. De komende wedstrijden zijn belangrijk voor het team."

Voor Kali is het een kwestie om zo snel mogelijk fit te worden. "De competitie in Qatar is van een ander niveau dan de Eredivisie. Ik train nu twee weken mee met Willem II en het gaat steeds beter en ik word steeds fitter."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen