Vermaelen draagt Arsenal nog altijd warm hart toe

21 februari 2016, 22:03

Thomas Vermaelen heeft nog geen enkel moment spijt gehad van zijn transfer naar FC Barcelona. Deze week staat hij met de Catalanen tegenover oud-werkgever Arsenal in de knock-outfase van de Champions League.

Het is alleen niet zeker of de Belgische centrale verdediger aan de aftrap verschijnt. "Natuurlijk speel ik niet elke wedstrijd", vertelt de voormalig speler van Ajax in gesprek met The Sunday Telegraph. "Ik ben Messi niet, he. Het is niet makkelijk, er is veel competitie en er zijn veel goede spelers, vooral centraal achterin. Maar je kan niet verwachten dat het makkelijk is om te spelen voor een club zoals Barça."

De mandekker voelt zich desondanks op zijn plek in Barcelona. "Ik train met de beste, ik word hier beter en probeer zoveel wedstrijden te spelen als ik kan", gaat Vermaelen verder. "Maar wat kan je doen? Een mogelijkheid om voor Barcelona te spelen opgeven? Ik wist dat het niet makkelijk zou zijn, maar soms moet je er gewoon voor gaan. Als je tegen Messi of Neymar of Suarez speelt tijdens training, dan leer je veel. Je kan alleen maar beter worden."

Vermaelen blijft een speciaal gevoel houden bij Arsenal. "Ik heb warme herinneringen aan het team. Vorige week keek ik naar de wedstrijd tgen Leicester (2-1 winst). De titelstrijd ligt helemaal open, maar hadden ze niet gewonnen, dan werd het moeilijker. Ik heb altijd gezegd dat Arsenal een grote titelkandidaat is. Jammer genoeg zijn onze wegen gescheiden, maar gelukkig tekende ik voor een mooie club als Barcelona",

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen