Chelsea-huurling op weg naar uitgang bij Vitesse

22 februari 2016, 07:37

De dagen van Danilo Pantic bij Vitesse lijken geteld te zijn. De huurling van Chelsea kan speelminuten in Arnhem vergeten en behoort zelfs niet meer tot de wedstrijdselectie van coach Rob Maas, waardoor een vroegtijdige exit uitkomst moet bieden voor de 19-jarige Serviër.

"Danilo wil spelen, maar de concurrentie op het middenveld is groot", zegt trainer Rob Maas in De Telegraaf over de situatie. "In een aantal landen is de transfermarkt nog open en hij hoopt elders een club te vinden", maakt de coach van Vitesse duidelijk. Maas gaat vandaag (maandag) om de tafel met technisch directeur Mo Allach en er zal ook overlegd worden met Chelsea, de eigenlijke werkgever van Pantic.

Een vertrek is voor alle partijen het beste, geeft Maas aan. "Ik heb gemotiveerde spelers nodig. Danilo is een jongen van de Balkan, die absoluut wil spelen. Dat wil niet zeggen dat Danilo gedemotiveerd is, maar zijn focus ligt niet meer bij Vitesse. Dan kies ik voor andere spelers, ook al zijn ze zestien jaar zoals Mitchell van Bergen."

Naast Pantic worden dit seizoen ook Nathan, Isaiah Brown, Dominic Solanke en Lewis Baker door Vitesse gehuurd van Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen