Bruma over Atlético: "Het is een soort machine"

22 februari 2016, 09:39

Na een keurige 2-0 overwinning op Heracles Almelo kan PSV zich volledig richten op de confrontatie met Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League. Verdediger Jeffrey Bruma maakt zij borst nat voor de krachtmeting met de Spaanse topclub.

Bruma heeft Atlético de afgelopen tijd meerdere malen aan het werk gezien. "Het zijn heel effectieve spitsen, maar vooral de teameffectiviteit valt me op", zegt de verdediger van PSV in De Telegraaf. "Het is een soort machine. Ze zijn zo goed georganiseerd. De trainer (Diego Simeone, red.) is een symbool van hoe ze spelen. Het is een heel sterk team, dat heel compact staat", weet Bruma.

Voor de eerste keer sinds 2007 wist er eindelijk weer eens een Nederlandse club door te stomen naar de knock-outfase van de Champions League. "Het is natuurlijk speciaal om op dat podium jezelf te kunnen profileren en jezelf ook te kunnen testen", aldus Bruma. "Atlético is een topdrieteam in Spanje, dat het heel goed doet. We moeten onszelf wapenen en dit is een mooie gelegenheid om te kijken hoe ver we daarin zijn. Het zal tegen Atlético een fantastische avond worden. Dit zijn de wedstrijden die je vroeger keek op tv. We moeten ervan genieten en er vol op kletsen, zoals we ook doen in de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen