PSV-Mexicanen gaan voor de winst tegen Atlético

22 februari 2016, 10:23

PSV treedt woensdagavond in de achtste finales van de Champions League aan tegen Atético Madrid. Bij de Eindhovenaren moet de ervaring van Andrés Guardado en Héctor Moreno een belangrijke rol spelen in de uitdagende wedstrijd. Beide Mexicanen kijken uit naar het prachtige affiche.

Moreno weet dat het gat tussen Spanje en Nederland groot is. "Het grootste verschil is dat de spelers daar meer ervaring hebben. Hier zijn de spelers jonger. Daar spelen voetballers die op het hoogtepunt van hun loopbaan zijn en dat zie je terug op het veld. Ze zijn minder naïef. Er geldt: als je niet wint, verlies dan ook niet", aldus de verdediger van PSV.

Guardado vult aan: "In hun speelstijl speelt iedereen op dezelfde manier. Zij hebben zich ontwikkeld tot een geweldig elftal. Ze weten precies waar hun sterke punten liggen en maken daar heel goed gebruik van", weet de middenvelder, die herstellende is van een hamstringblessure maar waarschijnlijk wel kan spelen.

De nul is heilig, weet Moreno. "Het is echt heel belangrijk om geen doelpunt tegen te krijgen, daar moet ik echt goed om denken. We gaan voor de winst en moeten profiteren van het thuispubliek", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen