Bruma tekent bij tot 2018: "Ik ben hier gelukkig"

22 februari 2016, 13:23

Het hing al zwaar in de lucht, maar nu is het officieel geworden: Jeffrey Bruma heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij PSV. De verbintenis van de 24-jarige verdediger is opengebroken, opgewaardeerd en met één jaar uitgebouwd. Dat betekent dat de Oranje-international nu tot medio 2018 vastligt in het Phlips Stadion.

Het was al een tijd lang slechts een kwestie van het gladstrijken van de laatste plooien en dat is nu dus gebeurd. Maandag vond na de training het officiële tekenmoment plaats. "Het is duidelijk dat we hiermee een wederzijds vertrouwen in elkaar uitspreken", stelt Bruma. "Dit is mijn derde seizoen. Bij mijn komst hebben we naar elkaar toe doelen uitgesproken. Die zijn tot nu toe allemaal uitgekomen. We zijn kampioen geworden en ik ben uitgegroeid tot international. Met dit nieuwe contract geef ik het signaal af dat ik hier gelukkig ben. We laten zien dat het goed zit tussen mij en de club."

Toch staat de deur voor een vertrek nog op een klein kiertje, geeft Bruma aan. "Natuurlijk, in de voetballerij kan er altijd iets veranderen, maar ik ruil PSV niet in voor de eerste de beste club", aldus de verdediger, die in de zomer van 2013 overgenomen werd van Chelsea. In totaal heeft de stopper al 118 optredens (zeven doelpunten) voor PSV achter zijn naam staan.

Bruma wist met PSV het kampioenschap en de Johan Cruijff Schaal te winnen. Ook bereikte hij met de Eindhovense topclub de achtste finales van de Champions League, waarin Atlético Madrid komende woensdag de tegenstander is.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen