Van Veen baalt: "Ik stel mensen teleur, mezelf ook"

23 februari 2016, 09:46

Na het vertrek van Bartholomew Ogbeche hoopte SC Cambuur met Kevin van Veen een aardige opvolger in huis te halen, maar de huurling van Scunthorpe United kende niet echt lekkere eerste weken in Leeuwarden. De spits had in drie duels niet alleen te maken met drie verschillende coaches en wist zelf ook nog eens geen potten te breken.

In gesprek met het Friesch Dagblad blikt Van Veen terug op een aantal onrustige weken. "Maar een excuus is het allemaal niet. Ik speel gewoon slecht. Klaar", stelt hij zelfkritisch. Afgelopen weekend verloor Cambuur met 3-0 en aan dit verlies heeft de spits een slecht gevoel overgehouden. "Ik stel mensen teleur, ik stel mezelf teleur. Daar ben ik ontevreden over."

"Ik kreeg een goede kans, met links", zegt Van Veen over het duel in Enschede. "En vervolgens komt er een slap rollertje. Op de training schiet ik die ballen er wel in. En vrije trappen ook, zo acht of negen achterelkaar. Maar in wedstrijden niet, dat is frustrerend. Krijg je een vrije trap tegen FC Utrecht, schiet ik hem vervolgens twintig meter over. Tja. Dat moet echt beter", weet de opvolger van Ogbeche.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen