Roma-leiding steunt Spalletti en gaat met Totti praten

23 februari 2016, 10:34   Bijgewerkt: 23 februari 2016, 10:48

Het feit dat Francesco Totti afgelopen zaterdag gepasseerd werd voor de thuiswedstrijd van AS Roma tegen Palermo (5-0 winst) en zodoende op de tribune van Stadio Olimpico moest plaatsnemen deed in Italië veel stof opwaaien. In het kader hiervan heeft voorzitter James Pallotta gereageerd op de situatie rond het 39-jarige clubicoon.

Pallotta gaat met Totti praten over de gang van zaken, zo geeft de voorzitter van Roma aan in de Corriere dello Sport. "Ik was verrast door het kritische interview van Totti, maar begrijp zijn frustratie. Hij is een geweldige speler met een grote historie bij Roma", stelt de preses, die het wel opneemt voor coach Luciano Spalletti, die de legende dus buiten de selectie liet. "Hij is een buitengewoon tacticus en het is niet waar dat hij respectloos is voor Totti."

Het is zaak om de situatie snel te bespreken en op te lossen, benadrukt Pallotta. "Ik ga met Francesco om de tafel zitten. In december zei hij dat nog wil doorgaan met voetballen, we zullen zien of hij dat steeds zo ziet. Ik heb veel respect voor hem, maar ik heb nog geen bevestiging gekregen over zijn intenties. Ik verwacht dat hij me snel zijn besluit kenbaar maakt. Tot die tijd heeft speculeren geen zin."

Pallotta maakt verder duidelijk dat Spalletti ondanks het gedoe met Totti zal aanblijven als coach van Roma. "Hij is de trainer en zal dat ook blijven. Ik wil dat hij hier blijft."

[photo,95960,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen