Pröpper: "Ga tot nu toe goed mee met CL-niveau"

23 februari 2016, 14:48   Bijgewerkt: 23 februari 2016, 15:00

Wat in de zes groepswedstrijden van PSV in de Champions League onder meer opviel, was dat Davy Pröpper zich uitstekend staande hield op het hoogste niveau. De middenvelder hoopt woensdagavond, in de wedstrijd tegen Atlético Madrid in de achtste finales, ook weer te kunnen excelleren.

"Dit is natuurlijk een prachtige wedstrijd, dat maak je niet elke week mee. Daar zijn we ons allemaal van bewust", sprak Pröpper op de persconferentie in aanloop naar deel één van het CL-tweeluik met Atlético. "We zijn door naar volgende ronde, dat was het eerste doel. Dat was al fantastisch. Nu weten we dat het moeilijk zal worden om weer verder te gaan, maar we gaan er alles aan doen om nog een ronde door te kunnen gaan", stelt de middenvelder.

PSV is in ieders ogen de underdog, maar daar trekt Pröpper zich niet veel van aan. "We hebben niet het gevoel dat we geen kans hebben, maar we weten wel dat Atlético qua niveau in de buurt komt van Real Madrid en FC Barcelona", aldus de oud-Vitessenaar, die zelf zeer belangrijk is geweest in de poulefase, onder meer met een cruciale goal tegen CSKA Moskou. "Ik probeer altijd voor de goal te komen en te schieten. In deze wedstrijden gaat het allemaal even sneller, maar tot nu toe ga ik daar goed in mee", glimlacht Pröpper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen