Van Gaal krijgt bij Man United steun uit mooie hoek

23 februari 2016, 15:16

Een opsteker voor Louis van Gaal. De Nederlandse manager van Manchester United wordt gesteund door David Beckham, een icoon van de Engelse topclub. De voormalig middenvelder van de Mancunians staat niet alleen achter onze landgenoot, maar zegt ook dat hij alleen maar goede dingen over hem hoort.

Van Gaal wordt veelvuldig bekritiseerd vanwege de teleurstellende prestaties in de Premier League en de uitschakeling in de Champions League, maar Beckham schrijft deze misstappen niet alleen op het conto van de coach. "Van Gaal is en manager met veel ervaring en een grote reputatie. Soms heb je gewoon wat tijd nodig. Het is niet makkelijk om de manager van Manchester United te zijn", benadrukt Beckham in gesprek met talkSPORT.

"We moeten kijken naar de resultaten en het spel en we moeten luisteren naar de fans. Ik hoor alleen maar goede dingen over hem als persoon, manager en coach", maakt Beckham duidelijk. "Als je manager van Man United bent, krijg je altijd kritiek. Laten we zien wat er aan het einde van het seizoen zal gebeuren", aldus de voormalig vrijetrappenspecialist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen