Dybala heeft nog vertrouwen voor return tegen Bayern

23 februari 2016, 23:17

Juventus legt zich nog niet neer bij uitschakeling in de Champions League. De kampioen van Italië kwam dinsdag in de thuiswedstrijd tegen Bayern München, de eerste ontmoeting met de Duitse club in de achtste finales van het miljoenenbal, van een 0-2 achterstand terug tot 2-2. Daardoor heeft Paulo Dybala, de maker van de 1-2, nog vertrouwen voor de return over drie weken in Duitsland.

"We wisten dat het moeilijk zou worden, maar we hebben ervoor gezorgd dat ze uiteindelijk respect hebben voor ons. We hebben met ons hart gespeeld en we hebben het goed gedaan met een gelijkspel. Het is nog mogelijk", blikt Dybala voor de camera van Mediaset Premium alvast vooruit op de return. "We hebben alles gegeven en nooit opgegeven. In de eerste helft gaven we Bayern te veel ruimte, maar in de tweede helft deden we het beter door hoog druk te zetten."

"De return wordt zwaar, er zijn maar weinig clubs die op bezoek bij Bayern kunnen winnen. Maar als we weer met ons hart en deze toewijding spelen, dan kan het", besluit Dybala.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen