Atlético-spelers balen: "PSV verdedigde heel goed"

24 februari 2016, 23:25

Ondanks dat Atlético Madrid tegen PSV ruim twintig minuten met een man meer speelde, slaagde de Spaanse grootmacht er woensdagavond niet in om een bres te slaan in de defensie van de Eindhovenaren (0-0). Dit kwam volgens de spelers van de Madrileense club door het uitstekende verdedigen van PSV.

"We hebben er alles aan gedaan, maar het lukte gewoon niet om een goal te maken", treurt Filipe Luís op de site van de UEFA. "In de afwerking waren we niet koel genoeg en zij verdedigden gewoon goed. Ondanks het gelijkspel zijn we nog vol in de race voor de volgende ronde", weet de Braziliaan. "We moeten thuis winnen, dat is de enige optie."

Aanvaller Antoine Griezmann was dicht bij een goal, maar zijn inzet werd knap gekeerd door Jeroen Zoet. "Mijn lichaam stond net niet goed toen ik schoot en de keeper greep goed in", reageert de Fransman. "Het is balen dat we gelijkgespeeld hebben, want we gingen vol voor de zege. Het was geen gemakkelijke avond, want PSV maakte er een moeilijke wedstrijd van. Ondanks het gelijkspel ben ik er van overtuigd dat we de klus in de return gaan klaren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen