Schweinsteiger vreest niet naast EK-plek te grijpen

Ger
25 februari 2016, 10:44

Mede door diverse fysieke ongemakken is het verblijf van Bastian Schweinsteiger bij Manchester United nog geen succes gebleken. Ook op dit moment verblijft de middenvelder in de lappenmand. Hij maakt zich ondanks zijn veelvuldig blessureleed geen zorgen over zijn deelname aan het EK van komende zomer.

"Mits het EK niet plotseling wordt verplaatst naar begin maart, ziet het er goed uit", laat de 31-jarige Schweinsteiger optekenen in Bild. Het herstel van zijn kniekwetsuur verloopt volgens de oud-speler van Bayern München 'prima'. Schweinsteiger, die bezig is aan zijn eerste voetbaljaargang op Old Trafford, verwacht er volgende maand weer volledig bij te zijn.

Volgens de routinier komt zijn positie in de nationale ploeg van Duitsland door zijn vele blessures niet in gevaar. "Ik heb dit seizoen ondanks schorsingen en blessures 27 officiële duels gespeeld. In september na de interland tegen Polen hoorde ik nog dat de eerste helft die we speelden een van de beste helften van de Mannschaft was aller tijden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen